125 g äggnudlar
8 champinjoner
300 g wokgrönsaker, frysta
1 msk färska ingefära
2 vitlöksklyftor
400 g lövbiff
2 msk olja
1 burk kokosmjölk
1½ tsk grön curry
1 tsk soja
salt och peppar
Blöt lägg nudlarna i ljummet vatten ca 10 min, tills de är mjuka. Låt rinna av i ett durkslag.
Skär champinjonerna i klyftor. Woka svamp och frysta wokgrönsakerna i en stor stekpanna
tills grönsakerna är tinade.Ta upp och håll varmt.
Gör rent stekpannan. Strimla lövbiffen. Skala och hacka vitlök och ingefära.
Woka vitlök och ingefära i olja. Tillsätt köttet rör om till det är brynt. Häll i kokosmjölk
och rör ner den gröna curry pasta. Smaksätt med soja, salt och peppar.
Rör ner nudlarna och låt woken bli het.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar